fredag, oktober 27, 2006

Nye oppdagelser


I det siste har jeg gjort mange nye og revolusjonerende oppdagelser i stempelverdenen.
Det er bare det at alt jeg har oppdaget har vært ting jeg har hatt lenge selv eller visst om lenge uten å komme på å prøve det.
Mye skjedde etter en Oslotur for en måned siden da jeg fikk handla "litt" og var en tur hos Bente på Stoffimport. Der kjøpte jeg meg en vannpensel og det var vel den første oppdagelsen. Tidligere har jeg tenkt at hva i all verden skal jeg med en pensel fyllt med vann når jeg bare kan ta en vanlig pensel og dyppe den i vann? Hva er forskjellen liksom? Jeg vet fortsatt ikke svaret, men jeg vet det at vannpenselen er genial (hvordan har jeg noengang klart meg uten?) og den førte meg til min andre oppdagelse H2O. Disse hadde jeg kjøpt inn i vinter en gang og brukt i ny og ne, men egentlig innfunnet meg med at var et bomkjøp. Hadde prøvd å fargelegge et par motiver med dem, men med nedslående ,og i mine øyne, ubrukelig resultat. Med vannpenselen var de en ny opplevelse og jeg lagde kort på kort i ukene som fulgte, alle med betydelig innslag av H2O. Hvordan hadde jeg noen gang klart meg uten? Hos Bente kjøpte jeg meg også en Stamp-a-ma-jig, også en ting som jeg har visst om lenge, men aldri helt skjønt hvordan funka.. Den er også genial (hvis noen lurte på det :)) og et kjempegodt kjøp! Aldri mer halvskeive motiver og tekster (og ikke minst bakgrunner!) etter å ha sikta så godt jeg kan på øyemål :o) Min siste oppdagelse er maling med distressblekk. Heller ikke noe veldig nytt. Jeg har 12 distressputer og de fleste er nesten aldri brukt. Lagde et par tre distressbakgrunner for et par år siden, men det ble med det og putene har stått der og mygla og jeg har igjen innfunnet meg med nok et bomkjøp. Så har jeg beundret alle disse flotte kortene fargelagt med distress, aldri har det vært i min tanke og dra mine egne ned fra hylla og prøve selv.. Helt til her om dagen, hadde trykket opp en del Tilda og Hänglar og stänglar motiver og nå husker jeg ikke hvordan jeg kom på det en gang, men plutselig var jeg iallefall igang med å male med distress (også her var selvfølgelig vannpenselen en sentral aktør). Og SOM jeg har kost meg! Og SÅÅ fine farger det er! Kommer ALDRI til å male med noe annet.. (kremt hva med H2Oene da..)
Det er jo bare helt genialt!
Håper det snart kommer noen resultater av disse distresskortene mine her snart. Jeg jobber hele tiden og nå har vi begynt å pusse opp badet og på søndag reiser jeg ei uke til Oslo og...

4 kommentarer:

Aashild sa...

Så moro å lese dette innlegget, Ellen! Du gir meg lyst til å teste ut den dustete vannpenselen min som bare ligger i skuffen... og ikke minst - til å teste ut maling med Distress. Bruker du refillene, eller kan man bruke selve putene også?

Gleder meg til å se noen kort her :)

Ha ei fin helg!

ellen sa...

Ja det er gøy å prøve noe "nytt". Særlig når det ikke koster noe fordi man allerede har alt man trenger :o)

Jeg har ingen refiller så jeg har tatt farge fra selve puta. Bruker et plastlokk til å ha fargen på så jeg kan blande den ut med passe mengde vann. Det kommer jo nødvendigvis litt vann på putene hele tiden.. vet ikke om det vil ødelegge dem på noen måte, men det går vel helst bra tenker jeg :) Kommer til å kjøpe refiller så mye som mulig framover tenker jeg. De må jo være superdrøye!

Sanna F sa...

Å vad fina ängla kort du har gjort!!!

Aud sa...

Så gøy å lese om dine aha-opplevelser, og så bra at Distressen ikke var bomkjøp likavel! ;-)