søndag, januar 27, 2008

To ferdig (?) og litt nytt på pinnene

Denne begynte jeg på for en evighet siden (nesten et år siden jeg laget en blogpost på den.. her) og endelig er den ferdig og montert. Skal egentlig brodere to rekker med blomster på den (lyseblå og beige tenker jeg) men jeg får det ikke helt til og begynner å innse at det kanskje aldri blir gjort så derfor legger jeg den ut og så får jeg heller komme tilbake til den senere.. Blir nok myye finere med blomster, men enkel og pen nå også :)Ellers så er jeg igang med en barselgave, veldig koselig å strikke litt rosa. Strikker i bånsulls merino/silke, utrolig deilig garn. Og det skal bli en omslagsbody, lue og sokker i nyfødtstørrelse. Bodyen er fra boken "Myk start", sokkene er fra Drops og luen har jeg ikke funnet oppskrift på, men tenker en enkel rund, ribbestrikket lue. Bilder kommer jeg tilbake til når det er ferdig.

Men først må hespetreet til pers.. Kjeeedeliiig!

4 kommentarer:

Line sa...

Herlighet, jeg er så imponert over deg!! Tips ang luen du skal strikke: ikke lag den for høy i toppen. :) Av erfaring: alle luene til Oliver ser ut som pavehatter... Hehehe. Veldig stilig...

Snuppeline sa...

Oi så fin jakke da!! Rett og slett vakker. Så flink du er til å skape så mye vakkert med pinner og garn!

Anonym sa...

Hei ellen!
Jeg var ofte innom her før, men så var det samme bilde der så lenge, så da glemte jeg den litt. Men idag var jeg innom igjen, og jeg skal si du produserer!!!!! Jeg er imponert!!!! Jeg har liksom strikka to babytepper som mine 4 tantunger måtte dele på og that`s it! Du er utrolig flink!!

Gøy å lese litt åssen det går med deg (på kommentar på Line sin blogg). Jobber du fortsatt eller?

Hils mannen i huset!
klem, kari

Ellen sa...

Ja det var stille her en stund, men nå er det litt mer hobbyaktivitet i heimen :) I dag har jeg sydd en bæresele jeg skal bruke til babyen :) (ikke helt ferdig enda, men det kommer nok bilde etterhvert)
Jeg jobber ikke mye nå.. ER aktiv sm og går halvparten av vaktene mine og da bare noe timer hver gang.. mest for å komme meg ut litt egentlig. Har en del vondt i rygg og bekken og mye kynnere, men det er verdt det for at lillemann skal få bli helt klar før han kommer til verden :) Du må bare glede deg til det blir din tur ;)
Klem!!