søndag, august 19, 2007

sorry..Skulle ønske jeg hadde noe nytt å komme med.. men det har jeg ikke. Det er vel ikke mange som fortsatt kommer innom her lenger nå og det skjønner jeg godt, jeg blir fort lei av å følge med i blogger som aldri oppdateres. Men jeg har ikke laget noe som helst på 6 uker. Har hatt fire uker ferie da, vært ute og reist, kost meg og ladet opp batteriene. Forlovet meg!! Og i morgen er det jobb igjen.. Rart med ferie, man tenker at NÅ skal jeg få gjort alt jeg ikke rekker ellers. Trene, stemple, være sammen med venner, vaske rydde og pusse opp osv osv. Og så har ukene gått og man har ikke gjort noe som helst, og tenker at bare jeg kommer igang med jobb og rutiner så skal jeg få gjort alle disse tingene.. Rart.. og deilig :)
Jeg håper på å få ork og lyst og tid til å være kreativ igjen utover høsten, men lysten er det viktigste for meg, disse tingene kan jeg bare gjøre for meg selv! Men jeg håper dere ikke gir meg helt opp med en gang..

7 kommentarer:

Gry sa...

Hei Ellen! Gratulerer så mye med forlovelsen!! :o) Så koselig!!
Håper kreativiteten og lysten til å lage noe er rett rundt hjørnet - det ordner seg nok Ellen!! Jeg er god på utfordringer dersom du trenger det *fnis*...
Jeg har linket til siden din fra min blog - håper det er i orden :o)

Klem fra Gry

Anonym sa...

Hei Ellen

Gratulerer med forlovelsen. Er stadig innom bloggen din og titter.
Håper kreativiteten kommer tilbake med høstmørket.

Kristin

Line sa...

Gratulerer med forlovelsen!! Jeg kikker stadig innom her for å se hva nytt du har laget! :)

ANGELO sa...

Det er første gangen jeg er innom bloggen din, men det er ikke siste. Her var det utrolig mye spennende å se på. Så herlig å se at du er så flink med hendene.

Det er virkelig sant det der med ferie og alt man skal få gjort. Jeg pleier ofte å ende opp med å måtte gjøre alt når hverdagen starter igjen... Jeg er vel en sånn i siste liten person, dessverre.

Jeg kommer tilbake til bloggen din igjen :-)

Gunhild sa...

Gratulerer med forlovelsen! Får håpe du får masse inspirasjon framover, for du lager så nydelige kort! Kortene dine er til stor inspirasjon.

Så utrolig fint det hekla babyteppet var, jeg liker så god hekla ting, men jeg kan dessverre ikke hekle selv. Kanskje jeg må lære meg det en gang!

Tusen takk for titten! Jeg kommer innom igjen.

Klem!

Aashild sa...

Ojj, gratulerer med forlovelse! Så koselig :)

Klem

Snuppeline sa...

Det er en stund siden det har skjedd noe her, men jeg våger likevel å sende deg en utmerkelse. Så håpe jeg du går i bloggen min og finner ut hva det handler om...