mandag, mai 07, 2007

Nytt babyteppe

Jeg skulle jo egentlig gjøre ferdig noe av det jeg har liggende.. og jeg skulle iallefall IKKE lage flere babytepper (siden jeg har heklet og strikket 4 stk det siste halvåret..) Men dette kunne jeg bare ikke motstå da jeg fant det på bloggen til "Posie".
Sånn skal det se ut når det er ferdig:

Og så langt har jeg kommet:

Syns jeg har laget det litt vel bredt og lurer på om jeg skal lage det avlangt istedet, sånn som bølgeteppet, men det gjenstår å se..
Har brukt det garnet som står i oppskiften for jeg klarte ikke å finne et tilsvarende bomullsgarn her, og det er fantastisk mykt og deilig. Det er organisk bomull fra Blue sky Alpaca. Bestilte det fra junaiten hos Jimmy beans wool.

Fikk du også lyst å lage det? Da kan du finne mønsteret her :)

7 kommentarer:

Elin sa...

Kjempeflott bølgeteppe i herlige farger. Det du har begynt på nu, er jo bare helt nydelig. Lekkert med bånd på.

Louise sa...

Så fint det var. Bare dumt at jeg ikke kan hekle..kjenner vel ingen som skal ha baby heller..

Louise

elisabeth sa...

oj oj oj skal si du er kreativ med det meste. Kjempe fine kortdu har laget og ikke minst alt det andre du har laget. Kjempe koselig med ting som er hjemme strikket..

Inger Marie sa...

Nydelige tepper du lager :)
Du er skikkelig kreativ som driver på med så mye :)


Ha en flott dag!!

Klem fra Inger Marie

Line sa...

Nyyydelig teppe!! Kanskje jeg må finne frem heklenålen?? Er ikke så god på hekling, var det vanskelig å lage?

Ellen sa...

Teppet var veldig lett å lage. Hekling er generelt utrolig enkelt og veldig gøy :)De fleste oppskiftshefter som inneholder hekla ting har en side med "hekleskole" som er veldig greie å lære av og ellers finns det sikkert masse sånnt på nett også, men det er jo greit å ha sett irl først da. Jeg er alltid klar for litt privat kursing :)
Skal få lagt ut det ferdige resultatet soon and very soon ;)

Anonym sa...

Jeg prøver og prøver men jeg får det ikke til, utrolig dårlig til å oversette engelsk hekle oppskrift til norsk. Kan du hjelpe meg er du snill. Teppet er jo helt fantastisk.

Mariann