mandag, april 02, 2007

Blå stripete jakke

Dette er neste prosjekt. Er vel ferdig med ca 1/3 tenker jeg. Lite montering på denne også, bare en søm under hver arm.
Strikker den i Alpaca fra Drops. Mønster fra Sandnesgarn.

4 kommentarer:

Marte sa...

Hei Ellen,

Du hvor produktiv du er!! Kjempemasse fint siden sist! Jeg har ikke gjort så mye siden sist - men har strikket et par tøfler og kjøpt garn til diverse smekker og oppvaskkluter - oppskrift fra Mason Dixon Knitting boka, funnet på Bente B's blog via link fra deg. Nå er jeg hekta. Den boka har så mye fint! Og ikke så veldig vanskelig å strikke heller. Har to sjal jeg skal hekle kant på også forresten... Den hekla babyjakka og lua og tøflene - fant du oppskriften på nett eller har du kjøpt heftet? Hva gjør du i påsken? Hjemme i Kr sand? Klem

Ellen sa...

Fort gjort å bli hekta ja :) Har kjøpt oppskiftsheftene til det jeg har laget. Kan alltids ordne med en kopi eller to til deg vett du, men alle sammen har SÅ mye fint, mange plagg i hvert hefte som jeg bare MÅ lage.
Må få se den boka en gang høres det ut som.
Du, jeg sender deg en mail i løpet av kvelden jeg. Skal på kino med Camilla nå :)

Tone sa...

Heia!
Så flinke du e Ellen! Du har jo lagt supermasse fint siden sist. Glede meg te å se det in live på lørdag! Ikkje glem bestillingen min... Ellers blir Sofus veldig lei seg vett du!
Snakkes te helgå!
Ha en fin jobb påske!
Klem Tone

Stine sa...

Hei Ellen! Innom og titter på bloggen din, og her var det mye lekkert! Så flink du er til både å hekle, strikke-og å lage kort! :) Haklet masse før, og kjenner det kribler i fingrene etter å begynne igjen når jeg ser alt det lekre du har laget. Det siste rasa settet var jo helt skjønt!

Ha en fin dag! :)