søndag, november 05, 2006

Julebord i Blystadlia

Åååååå! Har hatt en kjempefin helg med en masse mer eller mindre (stempel)gale damer fra forumet. Så koselig å endelig få hilse på mange av dem jeg tilbringer (altfor) mye av min fritid med! Det var akkurat som å treffe masse gamle venner, men noen MÅ jo bare oppleves laiv da (neida M@rit jeg snakker ikke om deg :o) )
Vi var der fra 11.00 til 01.30 i går og så var vi innom en liten tur i dag, men pga barnepass og busstider hjem så måtte vi dra allerede 12.30, skulle gjerne vært der myye lenger.
Vi fikk en del utfordringer av ymse slag. Jeg fikk ikke med meg alle, er ikke akkurat en racerstempler og så måtte jeg bare lage noen Magnoliakort innimellom, men nå føler jeg at jeg begynner å gjenta meg selv med de så jeg må nok begynne å tenke litt nytt..
Den første utfordringen var et pynteark vi fikk utdelt. Helt greit pynteark, men jeg sleit litt og ble ikke noe fornøyd.. :(


Så fikk vi noen stempler vi skulle lage kort av og da ble mitt sånn. Vi fikk noen stempler fra papirgleder også som jeg lagde et kort med, men det har jeg ikke med meg hjem.


Alle skulle ha med en konvolutt med 5 pynteting i og dette kortet ble til med konvolutten jeg trakk. (blomstene, bladene og bradsene)


Til slutt var den en utfordring som gikk på å lage kort i pastellfarger med innslag av noen ark som Tone kom med.

Så til slutt de kortene som ikke var til noen utfordring:

Orker ikke å skrive liste over hva jeg har brukt denne gangen..

5 kommentarer:

Hilde sa...

Herlige kort du har laget... og så gøy det hørtes ut med stempeltreff... har bare vært på scrappetreff jeg, og ønsker meg veldig et stempeltreff!!!
Sitter her med kortene mine alene jeg!! :-(

Liker som tidligere sagt stilen din veldig godt, og nå gleder jeg meg veldig til posten kommer i håp om at Hänglar klubbpakken min snart kommer....

ellen sa...

Takk for koselig kommentar :)
Da jeg kom hjem fra Oslo lå det en pakke fra deg i postkassa mi :) Tusen takk! Kjempesøte!!
Hänglarklubb? Hvor?

Aud sa...

Nydelige kort du har laget, Ellen!
Jeg har også fått dilla på Magnolia stempler nå... - og å bruke distress puter og waterbrush. Jeg trenger nok å øve, men det er super gøy! ;-)

Annie sa...

Hei og takk for sist. Kjempe koselig at du kom så langveisfra og til Blystadlia :)

Du er en mester på duse og herlige kort Ellen. Digger stilen din kjempe masse. Du har detaljer på kortene som jeg aldri tenker på selv, men noen ganger stjeler jeg noen ideer :)

Aashild sa...

Hei Ellen
Det var så koselig å 'endelig' få møte deg på årntlig! Takk for tips og inspirasjon til Distress-teknikken :) Nå gleder jeg meg til eksamen er over og jeg kan kose meg litt ved hobbypulten igjen!

:)