onsdag, november 15, 2006

Den som venter på noe godt..

I går skjedde det noe morsomt og veldig hyggelig. Trine på forumet kunne meddele at kortene vi sendte inn til Stampers Sampler for 1 år 6 måneder og 2 uker siden er med i desember/januar utgaven som kommer ut nå!
De har en fast greie i bladet som heter "A different point of view" som går ut på at en eller flere personer lager mange kort med sammen stempel. Så altså for nesten to år siden (13. Januar) så lagde vi noen grupper på rubberstampsforumet som skulle gå sammen og lage bidrag til denne "spalten". Det tok litt tid før gruppene var satt, stempelet bestemt og kortene var lagd og vår gruppe, som bestod av Trine, Åshild, Solbjørg, Kari og meg, sendte inn vårt bidrag 2. Mai 2005. I begynnelsen var vi veldig spente og lurte veldig på om det endelig skulle være vår tur denne gangen.. nei! denne gangen da... nei! Etter noen måneder sluttet jeg å tenke på det og nå hadde jeg egentlig glemt hele greia, men så plutselig var det visst vår tur!! Første gang jeg har blitt publisert i utlandet (eneste gangen jeg har sendt inn noe også :D) så det er jo litt stas da! Men det er jo litt rart for dette er jo skikkelig gamle kort. Liksom ikke sånn jeg pleier å lage nå, men jeg er nå ganske fornøyd alikevel :o)

Her er en av de to sidene i bladet kortene våre blir presentert på:

Mine kort er det i midten og det til venstre for det igjen.

3 kommentarer:

Sylvi sa...

Hei!

Ramla over bloggen din og her var det jammen mye fint! Likte spesielt godt kortene du har fargelagt med distress :o) Hvordan gjør du det?

ellen sa...

Takk :)
Jeg bruker en vannpensel (sånn med vann i skaftet) og så tar jeg opp farge direkte fra distressputene eller bruker distressrefiller og maler som med vanlige akvarellmaling.

Helene sa...

Gratulerer!
Tenk å komme på trykk da!
Det er det jeg sier, du er flink du...
Klemmer fra Helene